επιστροφή σε iPad Accessories

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale - White


€129,00

τιμή με ΦΠΑ 24%
Εκπτωση: 30,00

€99,00

Τελική τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

Ξεφύγετε από το βάρος σας.

Φτάστε στο σημείο που θέλετε να φτάσετε. Η Aria ανιχνεύει και καταγράφει το βάρος σας, το ποσοστό του λίπους και το ΔΜΣ σας (Δείκτη Μάζας Σώματος) φτιάχνοντας σωστά μια μακροπρόθεσμη εικόνα της προόδου σας. Συγχρονίζει ασύρματα τα στατιστικά σας με τις συσκευές σας και σας παρουσιάζει γραφήματα και εργαλεία που σας βοηθούν να διατηρείτε το κίνητρό σας ακέραιο. Γιατί όταν εσείς ελέγχετε τον εαυτό σας, ανεβαίνετε στη ζυγαριά με το κεφάλι ψηλά.

Η πιο φιλική ζυγαριά.

Όπως κάθε ζυγαριά, η Aria μετράει το βάρος σας, αυτό όμως είναι το μισό ζήτημα. Διαθέτει επίσης προηγμένη τεχνολογία για να μετρά με ακρίβεια το ποσοστό λίπους και το ΔΜΣ σας. Έτσι, μέρα με τη μέρα, σας βοηθά να συγκεντρώνεστε στα σωστά αποτελέσματα.

Αυτό που φαίνεται είναι η αλήθεια.

Η ευανάγνωστη οθόνη δείχνει κάθε φορά αυτό που μετρά η Aria. Σας αναγνωρίζει με τα αρχικά του ονόματός σας και έπειτα παρουσιάζει στην οθόνη το βάρος και το ποσοστό λίπους σας, τα οποία έπειτα συγχρονίζει στον προσωπικό σας λογαριασμό. Όσο περνά ο χρόνος, από το να φοβάστε το καθημερινό ανέβασμα στη ζυγαριά σας, θα φτάσετε να νιώθετε σίγουροι και δυνατοί.

Για όλη την οικογένεια.

Η Aria αναγνωρίζει μέχρι οκτώ χρήστες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας να κρατιούνται σε φόρμα και να ελέγχουν το σώμα τους. Και φυσικά τα δεδομένα του καθενός είναι για τα μάτια του μόνο.

Βραβεύστε τον εαυτό σας.

Είτε χτίζετε τη μυική σας μάζα είτε ιδρώνετε για να κάψετε τα περιττά κιλά, η Aria σάς δίνει τα λίγα έξτρα κίνητρα που χρειάζεστε για να κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο. Κάθε φορά που πετυχαίνετε έναν από τους στόχους που έχετε θέσει, λαμβάνετε βραβείο το οποίο μπορείτε να επιδείξετε άμεσα και διαδικτυακά σε όλους σας τους γνωστούς και τους ακολούθους. Ή φυσικά μπορείτε να τα κρατήσετε όλα μυστικά, επιλέγοντας να λαμβάνετε ένα κλασικό email ανά εβδομάδα με όλα σας τα στοιχεία συγκεντρωμένα.

Κατασκευαστής: Fitbit

official webpage προϊόντος

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2017 Document Store | Apple Authorised Reseller