επιστροφή σε Apple TV - Tuners

Apple TV (4th gen.) - 32GB


€179,00

τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

Το μέλλον της τηλεόρασης είναι εδώ.


Η τηλεόραση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Μαζευόμαστε γύρω από τις μεγάλες οθόνες για να παρακολουθήσουμε ταινίες και σημαντικά γεγονότα. Και παρόλα αυτά, η συνολική εμπειρία που μας προσφέρει η τηλεόραση έχει παραμείνει στάσιμη. Μέχρι τώρα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα apps είναι το μέλλον της τηλεόρασης. Τα apps μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Γι αυτό δημιουργήσαμε νέες βάσεις γύρω από αυτήν την προοπτική, με ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται tvOS και καινοτόμους τρόπους για να συνδέεσαι με την οθόνη σου.

Αυτό είναι το νέο Apple TV.

Κι αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης.

 

Πάνω app'όλα.


Ήδη χρησιμοποιείς apps για πρόσβαση σε διάφορες μορφές ψυχαγωγίας στις κινητές συσκευές και τους υπολογιστές σου. Εκεί ακριβώς είναι και το μέλλον της τηλεοπτικής εμπειρίας στο σαλόνι σου. Τα apps απελευθερώνουν την τηλεόραση. Σου επιτρέπουν να επιλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Όπως και το πότε και πού θα το παρακολουθήσεις. Με το νέο Apple TV και το πανίσχυρο tvOS, οι προγραμματιστές δημιουργούν εμπειρίες που θα μεταμορφώσουν την τηλεόρασή σου, εξατομικεύοντάς την όπως το iPhone ή το iPad σου.

 

• Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο από apps όπως είναι τα Tastemade2, Qello Concerts, MLB.TV Premium3, YouTube, iTunes κ.ά., όλα στο νέο Apple TV.

• Παίξε μεγάλα, συναρπαστικά παιχνίδια και χρησιμοποίησε apps που μετατρέπουν το σαλόνι σου σε γυμναστήριο, αίθουσα διδασκαλίας κ.ά. με το App Store στο Apple TV.

 

Σημεία κύριων δυνατοτήτων

• Χρησιμοποίησε το Apple TV Remote με επιφάνεια Touch για εύκολη αναζήτηση και περιήγηση.

• Χρησιμοποίησε το Apple TV Remote ως δυναμικό χειριστήριο για παιχνίδια, με την επιφάνεια Touch να λειτουργεί ως εικονικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης.

• Περιηγήσου χωρίς κόπο σε περιεχόμενο και οθόνες του Apple TV, χρησιμοποιώντας τη γυάλινη επιφάνεια Touch του Apple TV Remote.

• Παρακολούθησε περιεχόμενο σε 1080p HD με ήχο surround Dolby Digital 7.1.

• Το νέο Apple TV είναι συμβατό με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουν θύρα HDMI.3

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Ύψος: 35 mm
Πλάτος: 98 mm
Βάθος: 98 mm
Βάρος: 425 g

 

Apple TV Remote

Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.0

Πομπός υπέρυθρης ακτινοβολίας

Επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο

Σύνδεση Lightning για φόρτιση

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί μήνες με μία μόνο φόρτιση (με τυπική καθημερινή χρήση)

 

Θύρες και διασυνδέσεις


HDMI 1.4

802.11ac Wi‑Fi με MIMO

10/100BASE‑T Ethernet

Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.0

Δέκτης υπέρυθρης ακτινοβολίας

USB‑C για σέρβις και τεχνική υποστήριξη

Ενσωματωμένο τροφοδοτικό

 

Νομικές ανακοινώσεις

1 Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση σε ορισμένο περιεχόμενο. Ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές κατά τη ζωντανή μετάδοση αθλητικών γεγονότων.

2 Η συνδρομή είναι απαραίτητη. Η χρέωση των συνδρομητών που εγγράφονται μέσω Apple TV θα γίνει στους λογαριασμούς iTunes τους. Ορισμένα pay-per-view events προσφέρονται με επιπλέον χρέωση.

3 Για την παρακολούθηση ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων αγώνων απαιτείται συνδρομή στο MLB TV. Ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές κατά τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Μπες στην ιστοσελίδα mlb.com/appletv για λεπτομέρειες. Τα εμπορικά σήματα και πνευματικά δικαιώματα του Major League Baseball χρησιμοποιούνται με την άδεια του MLB Advanced Media, L.P. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

4Απαιτείται HDCP κατά την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου.

 

TM και © 2015 Apple Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Κατασκευαστής: Apple

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2018 Document Store | Apple Authorised Reseller