επιστροφή σε Input devices

Apple Magic Trackpad 2


€169,00

τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

Τώρα διατίθεται με μεγαλύτερη επιφάνεια στην οποία μπορείς να κάνεις παντού κλικ, καθώς και τεχνολογία Force Touch που σου επιτρέπει να πιέσεις λίγο πιο έντονα, αλλά και να κάνεις πολλά άλλα πράγματα.

 

Ακόμα πιο προηγμένο στην επιφάνεια.


Αλλά και κάτω από αυτήν.
Το Magic Trackpad 2 διαθέτει μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια από άκρη σε άκρη, η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφα κλικ με ικανοποιητική απόκριση ανεξάρτητα από το σημείο πίεσης. Αυτή η σχεδίαση, σε συνδυασμό με το νέο χαμηλότερο προφίλ, κάνει την κύλιση και τη σάρωση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο πιο άνετη από ποτέ. Επιπλέον, η τεχνολογία Force Touch καθιστά δυνατή την εκτέλεση μιας σειράς διαφορετικών ενεργειών με εντονότερο πάτημα, ώστε να αξιοποιείς κάθε κλικ ακόμη περισσότερο.

29% μεγαλύτερη επιφάνεια


Με Force Touch. Με Multi-Touch.
Με προσωπικό touch.
Οι κινήσεις Multi-Touch κάνουν την κύλιση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, τη σάρωση για μετακίνηση μεταξύ ιστοσελίδων και πολλές άλλες ενέργειες εύκολες, εύχρηστες και διασκεδαστικές. Επιπλέον, με το Force Touch, μπορείς πλέον να ξεκλειδώσεις περισσότερους τρόπους αλληλεπίδρασης με τον Mac σου, χρησιμοποιώντας απλώς τα ακροδάχτυλά σου. Οι αισθητήρες πίεσης ανιχνεύουν την ένταση του πατήματός σου και καθοδηγούν τον Mac σου με βάση τις απειροελάχιστες διαφορές στο βαθμό πίεσης που ασκείς. Έτσι μπορείς να εκτελείς μια σειρά από διαφορετικές ενέργειες με ένα μόνο άγγιγμα.

 

What's in the Box


Magic Trackpad 2
Lightning to USB Cable


Tech Specs


Size and Weight
Height: 0.19–0.43 inch (0.49–1.09 cm)
Width: 6.3 inch (16.0 cm)
Depth: 4.52 inches (11.49 cm)
Weight: 0.51 pound (0.231 kg)*


General
Force Touch
Multi-Touch


Connections and Expansion
Bluetooth
Lightning port
Wireless


System Requirements
Bluetooth 4.0-enabled Mac computer with OS X v10.11 or later

 

Κατασκευαστής: Apple

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2018 Document Store | Apple Authorised Reseller