επιστροφή σε Routers - Access Points

AirPort Extreme


€239,00

τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

The All New AirPort Extreme.

Έως και 3 φορές πιο γρήγορο Wi-Fi. Επανασχεδιασμένο για ταχύτητα

 

Το νέο AirPort Extreme είναι τρεις φορές πιο γρήγορο πλέον, με τη χρήση νέας τεχνολογίας three-stream 802.11ac. Με τη νέα αυτή τεχνολογία, η μεταφορά δεδομένων γίνεται με ταχύτητες μέχρι και 1.3Gbps κάνοντας τη σύνδεση Wi-Fi τρεις φορές γρηγορότερη. Η νέα συσκευή διαθέτει dual band 802.11ac Wi‑Fi, για να μπορεί να εκπέμπει ταυτόχρονα σε δυο συχνότητες, στα 2.4GHz και στα 5GHz. Έτσι, οποιαδήποτε συχνότητα κι αν χρησιμοποιεί η ασύρματη συσκευή σου, θα συνδεθεί αυτόματα στην καλύτερη δυνατή συχνότητα για την ταχύτερη δυνατή απόδοση.

Επιπλέον, το AirPort Extreme εκπέμπει ένα συνεχές και ομοιόμορφο σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και μόλις συνδεθεί με κάποια συσκευή, μέσω της τεχνολογίας Beamforming, αναγνωρίζει που είναι η συσκευή αυτή και ενισχύει το σήμα προς αυτή. Συνολικά μέσα στη συσκευή υπάρχουν 6 κεραίες (3 για 2.4GHz και 3 για 5GHz). H νέα σχεδίαση, με ύψος 16,76εκ και πλάτος 9.78 εκ, εκτός από πιο λειτουργική, είναι και πιο εργονομική για να κερδίζεις περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας σου. Έτσι, το Wi-Fi σήμα σου είναι πιο ισχυρό, πιο καθαρό και πιο γρήγορο.

Από το κουτί στο διαδίκτυο, γρήγορα.

Το AirPort Extreme, εκτός από εύκολη εγκατάσταση, προσφέρει και μοναδικές δυνατότητας σύνδεσης με τα περιφερειακά σου. Μπορεί να συνδεθεί με τον εκτυπωτή σου για να τον μοιράζεσαι και να εκτυπώνεις ασύρματα. Επίσης, μπορείς να μοιραστείς εύκολα και με ασφάλεια δεδομένα, συνδέοντας τον εξωτερικό σκληρό δίσκο σου στο AirPort Extreme μέσω USB .

Μια πιο ασφαλής εμπειρία διαδικτύου για όλους.

Το AirPort Extreme διαθέτει built-in-firewall, το οποίο ενεργοποιείται μόλις ανοίξεις τη συσκευή. Μπορείς επίσης να φτιάξεις guest δίκτυο για τους φίλους σου, που να είναι ξεχωριστό από το δικό σου, ώστε τα δεδομένα σου να είναι απόλυτα ασφαλή. Τέλος, είναι συμβατό με: Mac, PC, iPhone, iPad και Apple TV. (υποστηρίζει: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac καθώς και Gigabit Ethernet LAN)

Κατασκευαστής: Apple

official webpage προϊόντος

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2018 Document Store | Apple Authorised Reseller