επιστροφή σε Shop Clearance

Mophie Juice Pack Air - Purple (iPhone 6/6s)


€109,00

τιμή με ΦΠΑ 24%
Εκπτωση: 70,00

€39,00

Τελική τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

Everyday protection.
All day power.

 

Το Mophie Juice Pack Air for iPhone 6 είναι η ιδανική θήκη για την καθημερινή χρήση και για εκείνους των οποίων η μέρα δεν τελειώνει πάντα όταν φεύγουν από το γραφείο. Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από τις προηγούμενες γενιές, αλλά γεμάτο με περισσότερη δύναμη για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας μπορεί να συμβαδίσει με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας.

Διπλασιάστε τη δύναμή.
Έως και 100% επιπλέον μπαταρία με το γύρισμα ενός διακόπτη. Ενεργοποιήστε την θήκη όταν η μπαταρία εξαντλείται και μείνετε με φορτισμένη μπαταρία για πολύ ακόμα.

Η εκλεπτυσμένη εξωτερική πλευρά και το λείο φινίρισμα δίνει ένα άνετο κράτημα για όλη τη μέρα, ενώ προστατεύει από την καθημερινή φθορά. Φορτίστε δύο συσκευές μαζί με το συμπεριλαμβανόμενο micro-USB καλώδιο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο από το να μείνετε χωρίς μπαταρία.

Από την πολυάσχολη μέρα γεμάτη συναντήσεις και τις παρουσιάσεις, με τα ρεπό που γεμίζουν με θελήματα για τους φίλους η μπαταρία στο iPhone σας σίγουρα δεν θα κρατήσει. Το juice pack air for iPhone 6  σας εξασφαλίζει  περισσότερη δύναμη με μια προστατευτική θήκη, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να περάσετε τη γεμάτη ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Product dimensions 2.92in x 6.10in x 0.61in
Weight 3.5oz
Compatibility iPhone 6/6s
Battery capacity 2750mAh
Warranty 1 Year Warranty

Package contents juice pack air, micro USB cable, headphone adapter

Κατασκευαστής: mophie

official webpage προϊόντος

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2018 Document Store | Apple Authorised Reseller