επιστροφή σε Microsoft for Mac

Microsoft Office 2016 for Mac - Home & Student


€160,00

τιμή με ΦΠΑ 24%

Διαθεσιμότητα

Άμεση

To Office, φτιαγμένο για Mac

 

To Office 2016 για Mac, Έκδοση για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν το Office με τη δύναμη του Outlook για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα ημερολόγια και τις επαφές.

Είναι το Office που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, ενημερωμένο ώστε να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων δυνατοτήτων των Mac, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Retina και της προβολής σε πλήρη οθόνη.

 

Word

Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε από κοινού έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης, με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, αναθεώρησης και κοινής χρήσης. Η νέα καρτέλα "Σχεδίαση" παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις δυνατότητες, ενώ η "Έξυπνη αναζήτηση" εμφανίζει πληροφορίες με βάση το συγκείμενο από το Web απευθείας μέσα στο Word.


Excel

Αναλύστε και απεικονίστε τα δεδομένα σας με νέους και διαισθητικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας ένα νέο περιβάλλον χρήστη και τις αγαπημένες σας συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αξιοποιήστε δυνατότητες όπως το "Πακέτο Εργαλείων Ανάλυσης", ο "Αναλυτής" και η "Δημιουργία τύπων", για να εξοικονομήσετε χρόνο και να μπορείτε, έτσι, να εστιάσετε σε σημαντικότερες πληροφορίες.

 

PowerPoint

Δημιουργήστε, συνεργαστείτε και παρουσιάστε αποτελεσματικά τις ιδέες σας, με τις νέες μεταβάσεις διαφανειών και το βελτιωμένο παράθυρο εργασιών "Κινήσεις". Τα νήματα σχολίων κατά μήκος των διαφανειών σάς επιτρέπουν να προσθέτετε σχόλια στις παρουσιάσεις σας. Και η "Προβολή παρουσιαστή" εμφανίζει την τρέχουσα διαφάνεια, την επόμενη διαφάνεια, τις σημειώσεις του ομιλητή και ένα χρονόμετρο στον Mac σας, ενώ στο κοινό σας προβάλλει μόνο την παρουσίαση στη μεγάλη οθόνη.


OneNote

Είναι το προσωπικό σας ψηφιακό σημειωματάριο, όπου μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις, ιδέες, ιστοσελίδες, φωτογραφίες, ακόμα και ήχο και βίντεο, όλα στο ίδιο μέρος. Ανεξαρτήτως εάν είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, μπορείτε να τα πάρετε όλα μαζί σας, και να συνεχίσετε να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε με άλλους.

 

Τα πράγματά σας, παντού και πάντα

Ανεξαρτήτως εάν εργάζεστε σε Mac, iPhone ή iPad, θα έχετε άμεση πρόσβαση στα έγγραφά σας, ανά πάσα στιγμή και από παντού, χάρη στην αποθήκευση στο cloud μέσω του OneDrive.

 

 

Απαιτήσεις

 

Απαιτούμενος επεξεργαστής: Επεξεργαστής Intel
Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα: Mac OS X 10.10
Απαιτούμενη μνήμη: 4 GB μνήμης RAM
Απαιτούμενος διαθέσιμος χώρος στο σκληρό δίσκο: Σκληρός δίσκος 6 GB, μορφής HFS+
Απαιτούμενη οθόνη: Ανάλυση 1280 x 800


Πρόσθετες απαιτήσεις συστήματος
Για τις λειτουργίες μέσω Internet, απαιτείται σύνδεση στο Internet.


Απαιτείται λογαριασμός Microsoft.

Κατασκευαστής: Microsoft

official webpage προϊόντος

Show your love!

Share this product
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

© 2018 Document Store | Apple Authorised Reseller